Lähiliikennekonduktööriksi

Haemme innostuneita tulevia lähiliikennekonduktöörejä elokuussa alkavaan neljän viikon mittaiseen koulutukseen.

Tiesitkö, että Helsingin päärautatieasemalla liikkuu noin 800 lähijunaa päivittäin? Tule mukaan joukkoomme, haemme innostuneita lähiliikennekonduktöörejä 13.8.2018 alkavaan koulutukseen!

Konduktöörit ovat meille suomalaisille tuttuja ja turvallisia matkanteon mahdollistajia, ja myös siksi haluamme, että asiakkailla on yhä useammin mahdollisuus kohdata heidät. Meidän lähiliikennekonduktöörimme työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä junissa ja laiturialueilla pareittain, huolehtien asiakkaiden neuvomisesta ja opastamisesta, matkustajien turvallisuudesta sekä matkustusoikeuden varmistamisesta. He palvelevat työvuoron aikana useassa eri junassa, junasta toiseen kiertäen, aina lähiliikennealueen rajoille Tampereelle saakka.

Lähiliikenteen veturinkuljettajat ja konduktöörit työskentelevät yhdessä häiriöttömän matkan eteen ja toimivat tiiviissä yhteistyössä myös muiden henkilöstö- ja sidosryhmien kanssa. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä kaikkina vuorokauden aikoina, palkitsevaa ja vastuullista. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kokea uudenlainen VR!

Hyppää mukaan liikkuvan asiakaspalvelun aitiopaikalle!

Hae 3.5. mennessä >>