Haemme junatarjoilijoita Vaasaan ja Seinäjoelle

Nautitko maiseman muutoksesta? Onnistutko erinomaisessa asiakaspalvelussa tilanteessa kuin tilanteessa?Oletko valmis haastamaan itsesi ja taitosi tarjoilijana yli 200 km/h kulkevassa ravintolaympäristössä?

Haemme koko- ja osa-aikaisia junatarjoilijoita Vaasaan ja Seinäjoelle. Työssä pääset tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja viimeistelemään asiakkaan kokemukseen junamatkasta.

Junatarjoilijan työssä maisema, työympäristö ja asiakkaat vaihtuvat jatkuvasti. Vaihtelua työhön tuovat niin eri paikkakunnille kulkevat junayhteydet kuin myös junatyypit ja niiden mukana kulkevat erilaiset ravintolavaunut.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa toimintaympäristössä. Saat tueksesi ammattitaitoisen, motivoituneen ja rennon työporukan sekä aidon mahdollisuuden kehittää ravintolatoimintaamme. Perehdytämme työntekijämme kattavasti toimintaan heti töiden alkaessa.

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi 25.6.2017 mennessä >>
 
Avecra Oy on VR-Yhtymän omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 450 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 200 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.