Haemme junahenkilökuntaa: Asiakaspalvelua maisemakonttorissa!

Haemme innostuneita tulevia lähiliikennekonduktöörejä marraskuussa ja tammikuussa alkaviin neljään viikon mittaisiin koulutuksiin.

Tiesitkö, että Helsingin päärautatieasemalla liikkuu noin 800 lähijunaa päivittäin? Tule mukaan joukkoomme, haemme innostuneita lähiliikennekonduktöörejä 6.11.2017 ja 2.1.2018 alkaviin koulutuksiin!

Konduktöörit ovat meille suomalaisille tuttuja ja turvallisia matkanteon mahdollistajia, ja myös siksi haluamme, että asiakkailla on yhä useammin mahdollisuus kohdata heidät. Meidän lähiliikennekonduktöörimme työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä junissa ja laiturialueilla pareittain, huolehtien asiakkaiden neuvomisesta ja opastamisesta, matkustajien turvallisuudesta sekä matkustusoikeuden varmistamisesta. He palvelevat työvuoron aikana useassa eri junassa, junasta toiseen kiertäen, aina lähiliikennealueen rajoille Tampereelle saakka.

Lähiliikenteen veturinkuljettajat ja konduktöörit työskentelevät yhdessä häiriöttömän matkan eteen ja toimivat tiiviissä yhteistyössä myös muiden henkilöstö- ja sidosryhmien kanssa. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä kaikkina vuorokauden aikoina, palkitsevaa ja vastuullista. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kokea uudenlainen VR!

Hyppää mukaan liikkuvan asiakaspalvelun aitiopaikalle!

Lue lisää tehtävästä ja hae >>

Kurkkaa, mistä palasista koostuu Euroopan paras lähijuna