Luotettava kumppani

VR Group on luotettava kumppani joka toimii lakien ja hyvien liiketapojen mukaisesti eettisesti hyväksyttävällä tavalla.

Edellytämme myös toimittajiltamme samaa luotettavuutta ja eettisyyttä. Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat koko VR Groupin avainasioita. Ne näkyvät myös Hankinnassa, esimerkiksi toimittajavalinnoissa ympäristön ja kestävän kehityksen asiat huomioidaan enenevässä määrin.

VR Groupissa hankinta on keskitetty. Hankinta vastaa toimittajavalinnoista, sopimuksista sekä tiedottamisesta toimittajille ja sisäisille asiakkaille. Toimittajamme ovat jaettu ryhmiin, josta kustakin vastaa nimetty kategoriapäällikkö. Kategoriapäällikön tavoittaa alla olevasta mailiosoitteesta.

Ryhmät ovat seuraavat: raiteilla liikkuva kalusto, kiskokaluston varaosat, radan rakennus, kiinteistöt, IT, logistiikka ja yleinen hankinta. Hankinnan operatiiviset ostajat vastaavat tuotteiden ja palvelujen tilaamisesta, toimitusten seuraamisesta ja toimituksiin liittyvästä tiedottamisesta sekä toimittajille että VR:n sisälle. 

Pääsääntöisesti tilauksissamme on yksilöllinen tilausnumero. Käyttämällä tätä tilausnumeroa tai sen puuttuessa tarjous- tai sopimusnumeroa kaikissa tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä dokumenteissa varmistatte sujuvan prosessin, jolloin myös laskun maksu tapahtuu sujuvasti.

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: yhteydenotto.hankinta@vr.fi